Aanbiedingen c.v. ketels


C.v. ketel inclusief montage en

10 Jaar garantie via garantieplan **

 

INTERGAS


Intergas maakt in zijn producten gebruik van zijn eigen gepatenteerde dubbele twee-in-een warmtewisselaar. Deze unieke warmtewisselaar zorgt voor minimalisatie van warmteverlies en een optimale warmteoverdracht. Het cv-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Hierdoor wordt een ongekend hoog rendement gerealiseerd, kenmerkend voor de HR-ketels van Intergas.

Tevens is het de enigste cv ketel zonder driewegklep (een van de meest storingsgevoelige onderdelen in huidige HR ketels). Hierdoor is intergas de betrouwbaartse ketel van Nederland!

HRE


24/18 HRE A CW3       €  1.649,--

28/24 HRE A CW4       €  1.799,--

36/30 HRE A CW5       €  1.899,--

36/48 HRE A CW5       €  2.099,--


HR-ECO


24* CW3                      € 1.850,--

30* CW4                      € 1.900,--

36* CW5                      € 2.050,--

Prijzen intergas inclusief montage.

Vanaf elk plekje ter wereld middels internet je cv ketel uitlezen en bedienen.

Proline NTX


NXT HRC 24 / CW 3   €. 1.599,--

NXT HRC 24 / CW 4   €. 1.799,--

NXT HRC 24 / CW 5   €. 1.899,--NEFIT TRENDLINE: HRC25 / CW 4            €.1.925,00

HRC30 / CW 5            €.2.050,00NEFIT


Nefit was de eerste HR ketel fabrikant van Nederland. Nefit is overgenomen door de Robert Bosch Group. Nefit maakt sindsdien deel uit van de divisie Bosch Thermotechnik. De HR-technologie van Nefit staat wereldwijd hoog aangeschreven en bestaat uit een breed scala aan nieuwe, duurzame technologieën.
HUREN 


Komt het u gewoon niet uit, of wilt u geheel ontzorgt zijn?

Kies dan voor het gemak van een zorgeloos gehuurde cv ketel van absolute top kwaliteit.

In de verhuur alleen met de absolute top merken.

Direkt het comfort in huis, direct besparen op uw energie rekening en direct er weer veilig en warm bijzitten. Het kan.


Bel ons voor vrijblijvende informatie en of een afspraak. 


De Looff Krabbendijke b.v. bied u mogelijkheden tot koop, huur en of gespreide betaling tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en gunstige tarieven.


 

Genoemde prijzen:


Prijzen zijn strikt netto, inclusief btw en hebben betrekking op een betaling bij voorraad of a contant bij levering.

Prijzen hebben betrekking op de standaard vervangingswerkzaamheden van uw oude gaswand HR combi ketel binnen ons postcode gebied (44).


Montage, voorrijden en de directe aansluitmaterialen zijn inbegrepen. Wij zullen wij uw oude toestel vakkundig demonteren en geheel millieu-verantwoord afvoeren.

Wij gaan uit van vervanging HR/HR en vervangen alle beveiligingen onder de ketel en het expansievat. De bestaande rookgasafvoer controleren wij op lekdichtheid en deze wordt hergebruikt.


Meerwerk, noodzakelijke aanpassingen, als ook tijdes de uitvorering opgedragen [extra of aanvullende] opdrachten, worden op basis van nacalculatie aan opdrachtgever berekend.


De Looff Krabbedijke b.v. bied aan om van alle voorkomende aanpassingen of opdrachten vooraf een vrijblijvende prijsopgave te doen. Alle werkzaamheden met betrekking tot asbesthoudende bestanddelen zijn van prijs of opdracht uitgesloten.

Op alle aanbiedingen zijn de algemene voorwaarden van de Looff Krabbendijke b.v. van toepassing.

Op de website genoemde prijzen zijn gepresenteerde aanbiedingen welke helaas soms met een afwijking weergegeven kunnen zijn. Hoewel wij er alles aan doen om fouten tot een minimum te beperken, moeten wij u er op wijzen dat er geen rechten aan gepresenteerde prijzen kunnen worden ontleend.

Op alle aanbiedingen behoud De Looff Krabbendijke b.v. zich het recht voor een toeslag te berekenen voor leveringen en of installatiewerken welke plaatsvinden buiten het eigen postcode gebied (44). Alle op deze site genoemde prijzen zijn ter informatie en onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen. Er kunnen aan de getoonde afbeeldingen en teksten geen rechten worden ontleend. Aan alle op deze website genoemde informatie en prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. De Looff Krabbedijke b.v. behoud zich het recht voor om op elk haar gewenst moment de website aan te passen of te wijzigen en opdrachten te weigeren zonder opgave van redenen.

De Looff krabbendijke b.v.

Dorpsstraat 95a

4413CD Krabbendijke (NL)

Telefoon:

0113-501929

Email:

info@delooff.nl